Οι πολύτιμοι, μόνιμοι συνεργάτες.

Μαρία Ν Κίτρα
Μαρία Ν Κίτρα

Η Μαρία Κίτρα, είναι η πρώτη πολύτιμη συνεργάτιδα της εκπαιδεύτριας.  Η ευφυΐα της είναι πρωτοφανής για τα Ελληνικά δεδομένα στο σενάριο και την σκηνοθεσία, που την καθιστούν ικανή να συνθέσει και το πιο δύσκολο έργο που θα της ζητηθεί...Η οξυδέρκεια και η δημιουργικότητα που διαθέτει, δεν περιορίζονται μόνο στην συγγραφή, αλλά διευρύνεται ακόμα περισσότερο με την αφήγηση και την μουσική επένδυση, δίνοντας μοναδικό ύφος σε διάφορες παραγωγές. Η πολύτιμη βοήθεια της Μαρίας  και η σίγουρη επιτυχία σε ότι έργο αναλαμβάνει,θεωρείται ανεκτίμητη για την εταιρεία. 

Μικαέλα Κακαρίδη Δελληγιάννη
Μικαέλα Κακαρίδη Δελληγιάννη

Η Μικαέλα Κακαρίδη Δεληγιάννη είναι η νέα, υπέρ ταλαντούχα γενιά animator και το σίγουρο μέλλον της χώρας μας, στο κινούμενο σχέδιο 2D. Έδωσε σάρκα και οστά στα περισσότερα έργα της εκπαιδεύτριας. Παρά την νεαρή της ηλικία είναι τολμηρή, εργατική και απόλυτα αποτελεσματική σε όλα τα project που αναλαμβάνει. Ανέλαβε το πιο δύσκολο έργο κινουμένων σχεδίων στην Ελλάδα, για τον Ευρωπαϊκό Αριθμό Έκτακτης Ανάγκης 112 (το μοναδικό στην Ευρώπη). Η παραγωγή αυτή θεωρήθηκε σχεδόν αδύνατη να υλοποιηθεί, από πολλούς επαγγελματίες του χώρου. Η ποιότητα της δουλειά της, είναι εκπληκτική.

H Pixel Media είναι μια ποιοτική εταιρεία κατασκευής και φιλοξενίας ιστοσελίδων, 3d animation, dvd authoring κ.α. Αξίζει να σημειωθεί ότι το πρώτο project της εταιρείας με τεράστια θεματολογία, το υλοποίησε η Pixel media και αποτελεί την μοναδική παραγωγή πρώτων βοηθειών, στην χώρα. Επίσης, το πρώτο σποτ κινουμένων σχεδίων, της Νεράιδας πραγματοποιήθηκε από τον  Μάνο Χριστόπουλο ιδιοκτήτη της εταιρείας και οι τρεις χαρακτήρες της Νεράιδας, της μικρής και μεγάλης Διασώστριας, από τον ταλαντούχο εικονογράφο της εταιρείας,  Σπύρο Καραδενιζλή.


— Επικοινωνήστε μαζί μας —


Givelife, Αθήνα

6987384774

info@givelife.gr